Beginnen op het conservatorium, om vervolgens af te studeren aan de Academie voor Theater, specialisatie regie. Dat is typisch Sieta. Niets liever creër ik een plek waar zang, spel en muziek samenkomen. Disciplines bij elkaar brengen tot een elkaar versterkende eenheid. Dat spanningsveld vind ik geweldig! Mijn regies kenmerken zich door hun humor, nuance en intensiteit. Naast het regisseren heb ik vaak een begeleidende rol aangenomen: casten, coachen en lesgeven; ze staan op zichzelf en vaker nog vloeit het één over in het ander. En ook hiervoor geldt: het samenbrengen van talenten en disciplines en mogelijkheden zien; jou versterken, elkaar versterken. 
Momenteel regisseer ik, geef ik les en coach ik. En ik zing. Ook begeleid ik talenten uit de podiumkunsten richting auditie of in het verkrijgen van een grotere weerbaarheid.  Ik bied mijn ervaring, expertise en kennis aan om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Ik haal het liefst het beste uit jou als performer en mens. 
Ook werk ik samen met Wiemer Renkema bij verschillende organisaties ter verbetering van een veilige werkomgeving vanuit mijn rol als regisseur. Dit doen wij vanuit Act3 Training & Workshops. Welke organisaties en hoe ik doe wat ik doe? Dat kunnen we altijd in een persoonlijk gesprek bespreken. 
Ik ben ACT-trainer en put uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) tijdens mijn sessies. ACT behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. ACT en MBCT (Mindfulness-Based Cognitive Therapy) worden al de derde generatie gedragstherapie genoemd. En sluiten naadloos aan bij mijn manier van coaching en lesgeven. 
Ik gaf liedinterpretatie en scene studie aan Fontys Hogeschool voor de kunsten Muziektheater en Codarts. Jarenlang werkte ik als casting director bij Stage Entertainment. En was vijf jaar artistiek leider van Theater M-Lab (muziektheater laboratorium), waar ik me bovenal richtte op nieuw muziektheater repertoire. 


***** 

Theatermaken, verhalen vertellen en coachen -luisteren, adviseren, mensen verbinden met elkaar- is het hart van al mijn werkzaamheden. Vanuit mededogen en nieuwsgierigheid. Ik ga uit van jouw vaardigen en talenten. Op deze site kan je meer lezen over mijn werkzaamheden. Je kan ook direct contact met me opnemen voor allerlei mogelijke vragen via info@sietakeizer.nl


The more relaxed you are, the better you are at everything: the better you are with your loved ones, the better you are with your enemies, the better you are at your job, the better you are with yourself. - Bill Murray

You may also like

Back to Top