Personal Coaching & Empowerment

Er zijn momenten in je leven waarop het lijkt alsof je vast bent komen te zitten. Welke studie past het beste bij me? Hoe zorg ik ervoor dat ik die baan of rol krijg? Zit ik op de goede weg? Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt?
Iedere fase in een mensenleven staat voor het maken van keuzes. Dit kan je verstarren en vermoeien. Zolang je geen bewuste keuzes maakt, komt er weinig tot niets in beweging. Goed kunnen kiezen is belangrijk. Op zoek naar de juiste studie, of ben je reeds een professional  en wil je je talenten beter benutten en meer flow ervaren; ik kan je helpen met het veranderen van eigen (opgelegde) grenzen, alsook met het vergroten van je zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en je positieve zelfbeeld. Ik help je tijdens een moment van stil zijn naar de grotere context van je leven te kijken. Om vervolgens in te zoomen op jouw talent.  

WEES REALISTISCH. DENK HET ONMOGELIJKE. - ERNST BLOCH

Momenteel begeleid ik zangers en acteurs, studenten en werknemers. Vanuit ieders kern, ben ik in staat mensen naar een nog aangenamer niveau van presteren te brengen. Mijn doel is je psychologische flexibiliteit te vergroten. En dat is precies wat Bill Murray bedoelde met zijn: The more relaxed you are, the better you are at everything! 
Ik werk met de ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Deze aanpak helpt je bij hoe jij omgaat met vervelende gedachten, gevoelens en (fysieke) ervaringen. Hoe flexibeler jij bent, hoe beter jij in staat bent jouw leven in te vullen op basis van de dingen die waardevol zijn voor jou. Jouw talent bijvoorbeeld. Heb jij het idee dat je last hebt van burn-out klachten, kijk dan ook eens bij Burn-out op deze site. 

" Sieta weet mij elke keer met een paar woorden terug te brengen naar mijn doel. Waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik maak wat ik maak. Sieta voelt aan wat nodig is. In een stuk en in jou. Ze gelooft, en gaat uit, van een kracht in ieder mens en wijst jou daar op. Ze projecteert niet haar eigen overtuiging op jou, maar is de spiegel, zodat jij beter kunt zien waar je ook alweer naartoe wilde. Ik denk dat dat hetgeen is wat haar sterk maakt." - Eva Bos

*****

Business Coaching Burn-out & Act3 Training

Deze business coaching voor het hele team; werknemers en leidinggevenden, zoomt in op samenwerken en elkaar ‘echt’ zien ten gunste van het ziekteverzuim en werkt burn-out preventief. 

Mijn ervaring als regisseur heeft mij veel geleerd aangaande groepsdynamiek en ‘flow’ op de werkvloer. Binnen organisaties leidt samenspelen tot zinvol en effectief samenwerken. In een veilige omgeving creëer ik in mijn rol als regisseur begrip voor ieders rol in de relatie tot de ander op de werkvloer. Alle maskers af! Door te luisteren, te zien en te ervaren, ontwikkelen medewerkers en leidinggevenden een diep besef van essentie. Verzuim preventie en stressreductie krijgen hierdoor op natuurlijke wijze gestalte. 
Bewegend op het grensvlak van entertainment en Human Resources. Er is aandacht voor de mens zelf, het team en hoe we elkaar blijven zien ondanks de werkdruk. Dit leidt tot tevreden en gelukkige mensen in werk én leven. Het voorkomt uitvallen. Samen met Wiemer Renkema startte ik Act3 Training - workshops en training voor een veilige werkomgeving


Playing together is working together: let’s make it work. –Sieta Keizer


Lees hier  whitepaper 'De Winst van Zorgvriendelijk Werkgeverschap':

You may also like

Back to Top