Eerste hulp bij keuzestress en prestatiedruk

Er zijn momenten in je leven waarop het lijkt alsof je vast bent komen te zitten. Welke studie past het beste bij me? Hoe zorg ik ervoor dat ik die baan of rol krijg? Zit ik op de goede weg? Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt?
Iedere fase in een mensenleven staat voor het maken van keuzes. Dit kan je verstarren en vermoeien. Zolang je geen bewuste keuzes maakt, komt er weinig tot niets in beweging. Goed kunnen kiezen is belangrijk. Vanuit iedere situatie, als jong volwassene op zoek naar de juiste studie, of professional die haar of zijn talenten verder wil ontwikkelen, kan ik helpen met het veranderen van eigen (opgelegde) grenzen, je zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en positief zelfbeeld te vergroten. Ik help je tijdens een moment van stil zijn naar de grotere context van je leven te kijken. Om vervolgens in te zoomen op jouw talent.  

Wees realistisch. Denk het onmogelijke. - Ernst Bloch

Momenteel begeleid ik naast talenten uit de podiumkunsten, jongeren en studenten. Ook degenen die als het ware een coming of age 'in second life' ervaren vinden hun weg naar mij. Vanuit ieders kern, ben ik in staat mensen naar een nog aangenamer niveau van presteren te brengen. Mijn doel is je psychologische flexibiliteit te vergroten. En dat is precies wat Bill Murray bedoelde met zijn:The more relaxed you are, the better you are at everything! 
Daarnaast kan ik je mentaal  voorbereiden op die ene auditie, casting of pitch. Met zangers en zangeressen werk ik aan liedinterpretatie en integratie. Dit seizoen (2017 -2018) geef ik privé les op vrijdag. Neem contact met me op voor meer informatie.


You may also like

Back to Top